Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Ängelholm

På Familjens Jurist i Ängelholm kan vi hjälpa dig med allt inom ekonomisk familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. På besökskontoret i Ängelholm tar vi emot inbokade kunder måndag – fredag. Vid behov kan vi även göra hembesök eller hjälpa er på telefon/möten online.

Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare. Du får alltid ett kostnadsförslag efter genomgången.

Vi upprättar bland annat testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften och förvaltar dödsbon.

För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

Jurist Cathrine Nyander är tingsmeriterad och en lång erfarenhet av ekonomisk familjerätt. Hon är advokat i New York.

Notarius Publicus

Våra jurister är förordnade Notarius Publicus och hjälper gärna dig med det.

Åstorp: Marcus Larsson

Ängelholm: Cathrine Nyander och Jasminka Sikrot Paulsson.  

Välkomna att kontakta oss.

Besöksadress
Rönnegatan 1, 262 32 Ängelholm
Postadress
Rönnegatan 1, 262 32 Ängelholm
Telefon
E-post
Fax
0431-178 56
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden