Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Älmhult

    Familjens Jurist i Älmhult

    I Älmhult kan du träffa våra familjejuridiska experter på två olika kontor – som ligger väldigt nära varandra. Det ena kontoret hittar du nära stationen på Eriksgatan 5. Bara något stenkast norrut finns fler jurister på Norra Esplanaden 13. Välkommen in, vi hjälpa dig med allt inom familjejuridik.

    Familjerätt för alla familjer och situationer

    Om du idag inte har ett testamente är det god tid att skriva ett. Har du däremot redan skrivit ett och behöver hjälp med att förvara det är du precis lika välkommen till oss. Testamenten är en viktig juridiska handling med värde för både för dig och dina anhöriga. För att det ska anses giltigt måste testamentet finnas i original. Om du idag inte är säker på vilka juridiska skydd du behöver kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du och en av våra jurister igenom din livssituation för att hitta de skydd som gör just ditt liv lite mindre dramatiskt. Oavsett din situation är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Älmhult, Eriksgatan

    Besöksadress:

    Eriksgatan 5, 343 30 Älmhult

    Telefon:

    0470-71 77 50

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Älmhult, Norra Esplanaden

    Besöksadress:

    Norra Esplanaden 13, 343 30 Älmhult

    Telefon:

    073-402 16 88

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden