Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Älmhult

   Familjens Jurist i Älmhult

   I Älmhult kan du träffa våra familjejuridiska experter på två olika kontor – som ligger väldigt nära varandra. Det ena kontoret hittar du nära stationen på Eriksgatan 5. Bara något stenkast norrut finns fler jurister på Norra Esplanaden 13. Välkommen in, vi hjälpa dig med allt inom familjejuridik.

   Familjerätt för alla familjer och situationer

   Om du idag inte har ett testamente är det god tid att skriva ett. Har du däremot redan skrivit ett och behöver hjälp med att förvara det är du precis lika välkommen till oss. Testamenten är en viktig juridiska handling med värde för både för dig och dina anhöriga. För att det ska anses giltigt måste testamentet finnas i original. Om du idag inte är säker på vilka juridiska skydd du behöver kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du och en av våra jurister igenom din livssituation för att hitta de skydd som gör just ditt liv lite mindre dramatiskt. Oavsett din situation är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

   Familjens Jurist i Älmhult, Eriksgatan

   Besöksadress:

   Eriksgatan 5, 343 30 Älmhult

   Telefon:

   0470-71 77 50

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Älmhult, Norra Esplanaden

   Besöksadress:

   Norra Esplanaden 13, 343 30 Älmhult

   Telefon:

   073-402 16 88

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden