Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Alingsås

    Familjens Jurist i Alingsås

    I Alingsås kan du träffa oss och få juridisk hjälpa på två olika kontor. På Nygatan hittar du det ena kontoret. Passar det dig bättre att vara söder om Lillån är du alltid välkommen till kontoret på Bankgatan. Oavsett kontor kan du vara säker på att få träffa jurister med expertis inom familjerätt och alla dess frågor.

    Vi hjälper dig hitta rätt juridiska skydd

    Om du inte vet vad du behöver för juridiska skydd men vill se över din situation är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du igenom din situation tillsammans med en jurist och får hjälp i att hitta vilka skydd som passar dig. Vet du vad du behöver kan vi så klart också hjälpa dig. Till exempel en framtidsfullmakt om du har någon i din närhet som börjar bli till åren och behöver hjälp med ansvaret över ekonomin, bostaden och andra stora beslut. Självklart kan vi även hjälpa till med äktenskapsförord, testamenten, bouppteckning och övriga frågor inom familjejuridik.

    Familjens Jurist i Alingsås, Bankgatan

    Besöksadress:

    Sparbanken Alingsås, Bankgatan 8

    Postadress:

    Box 553, 441 16 Alingsås

    Telefon:

    072-325 67 00

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Alingsås, Nygatan

    Besöksadress:

    Fonus, Nygatan 26 Alingsås

    Postadress:

    Box 553, 441 16 Alingsås

    Telefon:

    072-325 67 00

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden