Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Alingsås

   Familjens Jurist i Alingsås

   I Alingsås kan du träffa oss och få juridisk hjälpa på två olika kontor. På Nygatan hittar du det ena kontoret. Passar det dig bättre att vara söder om Lillån är du alltid välkommen till kontoret på Bankgatan. Oavsett kontor kan du vara säker på att få träffa jurister med expertis inom familjerätt och alla dess frågor.

   Vi hjälper dig hitta rätt juridiska skydd

   Om du inte vet vad du behöver för juridiska skydd men vill se över din situation är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du igenom din situation tillsammans med en jurist och får hjälp i att hitta vilka skydd som passar dig. Vet du vad du behöver kan vi så klart också hjälpa dig. Till exempel en framtidsfullmakt om du har någon i din närhet som börjar bli till åren och behöver hjälp med ansvaret över ekonomin, bostaden och andra stora beslut. Självklart kan vi även hjälpa till med äktenskapsförord, testamenten, bouppteckning och övriga frågor inom familjejuridik.

   Familjens Jurist i Alingsås, Bankgatan

   Besöksadress:

   Sparbanken Alingsås, Bankgatan 8

   Postadress:

   Box 553, 441 16 Alingsås

   Telefon:

   072-325 67 00

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Alingsås, Nygatan

   Besöksadress:

   Sparbanken Alingsås, Nygatan 26

   Postadress:

   Box 553, 441 16 Alingsås

   Telefon:

   072-325 67 00

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden