Hoppa till innehållet

Köpinformation

Allmänt

Alla priser på familjensjurist.se är angivna inklusive moms. För att köpa avtal eller juristtjänster på familjensjurist.se ska man ha fyllt 18 år. Du kan mer i tjänstens allmänna villkor.

Du behöver ha Mobilt BankIID för att använda tjänsten.

När du påbörjar ett avtal eller ett dokument behöver du inte göra klart allt på en gång, utan det du fyller i sparas på Mina sidor och du kan därför fortsätta vid ett senare tillfälle.

Leverans

När du har köpt ett dokument så finns det att ladda ner som en PDF på Mina sidor.

Till varje dokument och avtal finns det instruktioner där du kan läsa mer om vad som är viktigt att tänka på, hur du ska skriva under och förvaring av ditt dokument. Här hittar du alla instruktioner.

Betalning

I vår digitala tjänst kan du betala med kort, Swish eller faktura. Vi använder oss av en betallösning från Swedbank Pay. Om du har en erbjudandekod anges den i betalsteget.

Eftersom betalning sker i sista steget kan du testa tjänsten först för att se om det är något för dig. Du behöver inte göra klart dokumentet på en gång, allt du fyller i sparas på Mina sidor och du kan enkelt fortsätta vid ett senare tillfälle. 

Support

Om du har frågor om tjänsten eller ditt köp hör av dig till teknisksupport@familjensjurist.se

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden