Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Visby

    Välkommen till oss i Visby

    Inte långt från Österport hittar du ett av våra två kontor i Visby. På Kung Magnus väg 3 närmare bestämt. Här kan du träffa våra jurister som hjälper dig med allt inom familjejuridik. Vårt andra kontor lite närmare färjelägret, på Söderväg 1 D. Även här kan du träffa våra familjejuridiska experter och få hjälp med avtal eller få svar på frågor och funderingar du har.

    Familjejuridik för hela livet

    Beroende på var du befinner dig i livet passar olika juridiska skydd dig. Har ni precis flyttat ihop är det inte ovanligt att fundera på vad lagen säger om ägandet av er bostad eller era saker. Kommer ni in och skriver ett samboavtal bestämmer ni själva vad som gäller och kan gå runt sambolagens fördelning. Om du precis förlorat någon nära dig och känner att du saknar både ord och tid att ta hand om det praktiska vid ett dödsfall kan våra jurister hjälpa dig med allt från bouppteckning till dödsboförvaltning och arvskifte. Alla livets stora händelser har sina juridiska konsekvenser. Oavsett vad som skett är du alltid välkommen till oss.

    Familjens Jurist i Visby, Kung Magnus väg

    Besöksadress:

    Kung Magnus väg 3, 621 45 Visby

    Telefon:

    0498-21 85 00

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Visby, Söderväg

    Besöksadress:

    Söderväg 1 D, 621 58 Visby

    Telefon:

    0498-21 85 00

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden