Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Växjö

   Våra kontor i Växjö

   Centralt i Växjö hittar du Familjens Jurist och våra jurister på två olika kontor. Oavsett vad du behöver hjälp med är du välkommen till antingen Storgatan 20 eller Bäckgatan 19. Välkommen in om du vill upprätta juridiska dokument eller få svar på de frågor och funderingar du har kring familjejuridik.

   Vi hjälper er med all familjejuridik

   Vill ni känna er trygga inom äktenskapet och få det svart på vitt vilka ägodelar som tillhör vem kan vi självklart hjälpa till med ett äktenskapsförord. Har någon i familjen barn från tidigare förhållanden – det lagen kallar särkullbarn – är det lite mer komplicerat. Ett testamente är alltid viktigt att ha, men speciellt i de lite mer komplexa familjekonstellationerna. Vi hjälper vi er att reda ut vad som gäller och rekommenderar juridiska avtal som ger just er trygghet. Har ni andra juridiska behov kan vi även hjälpa er med arvsfrågor som rör bouppteckning, testamente och förvaring av testamenten. Välkommen in!

   Familjens Jurist i Växjö, Bäckgatan

   Besöksadress:

   Bäckgatan 19, 351 03 Växjö

   Telefon:

   0470-71 77 50

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Växjö, Storgatan

   Besöksadress:

   Storgatan 20

   Postadress:

   Box 1217, 351 12 Växjö

   Telefon:

   070-962 73 15

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden