Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Uppsala

Välkommen till Familjens Jurist i Uppsala

För ett personligt möte med någon av våra jurister i Uppsala är du välkommen till något av våra fyra kontor.

Oavsett livssituation hjälper vi dig

Du som inte redan vet hur juridiken kan hjälpa dig vill vi tipsa om en Livsbesiktning®. Då får du träffa en av våra jurister som utifrån din livssituation hittar de juridiska skydd som passar ditt liv. En helt kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få en inblick i hur juridiken kan se till att du får mer trygghet i livet. Om du däremot redan vet vad du behöver hjälp med – ett samboavtal, bouppteckning eller framtidsfullmakt till exempel – är du såklart också välkommen. För att juridiska dokument ska gälla är det viktigt att allt går rätt till under

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

Träffar du oss på något av våra kontor så fortsätter vi att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

Familjens Jurist i Uppsala, Svartbäcksgatan

Besöksadress:

Svartbäcksgatan 5, 753 20 Uppsala

Postadress:

Box 2070, 750 02 Uppsala

Telefon:

018-10 30 04

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Uppsala, Östra Ågatan

Besöksadress:

Östra Ågatan 39, 753 22 Uppsala

Postadress:

Box 2070, 750 02 Uppsala

Telefon:

018-10 30 04

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden