Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Uppsala

Välkommen till Familjens Jurist i Uppsala

För ett personligt möte med någon av våra jurister i Uppsala är du välkommen till något av våra två kontor.

Oavsett livssituation hjälper vi dig

Du som inte redan vet hur juridiken kan hjälpa dig vill vi tipsa om en Livsbesiktning®. Då får du träffa en av våra jurister som utifrån din livssituation hittar de juridiska skydd som passar ditt liv. En helt kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få en inblick i hur juridiken kan se till att du får mer trygghet i livet. Om du däremot redan vet vad du behöver hjälp med – ett samboavtal, bouppteckning eller framtidsfullmakt till exempel – är du såklart också välkommen. För att juridiska dokument ska gälla är det viktigt att allt går rätt till under

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv. Önskar du boka tid med någon av våra jurister gör du det här eller på telefonnummer 0771-77 10 70.

Kontakt med oss gällande pågående ärende

Om du har ett pågående ärende och behöver komma i kontakt med oss, vänligen kontakta din jurist eller kontoret enligt nedanstående uppgifter. Vi är tillgängliga på kontorets telefonnummer från 08.30 till 12.00, måndag till fredag.

Familjens Jurist i Uppsala, Svartbäcksgatan

Besöksadress:

Svartbäcksgatan 5, 753 20 Uppsala

Postadress:

Box 2070, 750 02 Uppsala

Telefon:

018-10 30 04

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Uppsala, Väderkvarnsgatan

Besöksadress:

Väderkvarnsgatan 17C, 753 29 Uppsala

Postadress:

Box 2070, 750 02 Uppsala

Telefon:

018-10 30 04

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden