Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Sundbyberg

    Familjens Jurist i Sundbyberg

    I Sundbyberg kan du besöka ett av två olika kontor när du behöver träffa våra jurister. Precis vid järnvägen hittar du oss på Landsvägen 50 A. Några hundra meter därifrån är du också välkommen – till Vasagatan 7. Välkommen in för att upprätta dokument eller få svar på dina frågor kring familjejuridik.

    Allt inom familjejuridiken

    För dig som inte vet vad juridiken kan göra för dig har vi tagit fram vår kostnadsfria tjänst Livsbesiktning®. Du får gå igenom din situation tillsammans med en jurist som utifrån dina behov hittar juridiska skydd som hjälper dig att göra livet lite mindre dramatiskt. Har du till exempel planer på att flytta utomlands bör du känna till hur lagarna i det aktuella landet ser ut. Det kan vi hjälpa dig med. Precis som om du har en förälder som inte längre kan ta hand om sina personliga och ekonomiska intressen. Tidigare tilldelades man då en förvaltare eller god man, men efter en lagändring under 2017 kan ni skriva en framtidsfullmakt så att ansvaret hamnar på någon du själv väljer. Välkommen in så berättar vi mer.

    Familjens Jurist i Sundbyberg, Landsvägen

    Besöksadress:

    Landsvägen 50 A, 172 63 Sundbyberg

    Postadress:

    Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

    Telefon:

    08-27 27 05

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Sundbyberg, Vasagatan

    Besöksadress:

    Vasagatan 7, 172 67 Sundbyberg

    Telefon:

    08-709 86 05

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden