Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Skellefteå

   Våra kontor i Skellefteå

   Bor du i Skellefteå har du möjlighet att träffa våra jurister på två olika kontor i din hemstad. Det ena kontoret hittar du på adressen Torget 2, det andra ligger en liten bit österut på Nygatan 62 B. Välkommen in med alla dina frågor och funderingar kring familjejuridik!

   Juridik för alla livssituationer

   När ett liv tar slut behöver vi alla tid för att sörja. Då kan det vara jobbigt att behöva ta hand om de praktiska saker som lagen kräver, som bouppteckning. Låter du en av våra jurister hjälpa dig slipper du pappersarbetet och kan fokusera på att gå vidare istället. Självklart kan vi även hjälpa dig med dödsboförvaltning, arvskifte och övriga juridiska frågor kring dödsboet. När livet är lättare och härligare, giftermål till exempel, är det även klokt att se över din situation ur ett juridiskt perspektiv. Ett äktenskapsförord reder ut alla eventuella frågetecken kring vem som äger vad och skänker en extra trygghet till äktenskapet. Oavsett vad du behöver hjälp med är du välkommen till oss!

   Familjens Jurist i Skellefteå, Nygatan

   Besöksadress:

   Nygatan 62 B, 931 30 Skellefteå

   Telefon:

   0910-185 00

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Skellefteå, Torget

   Besöksadress:

   Torget 2, 931 31 Skellefteå

   Telefon:

   0910-185 00

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden