Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Skärholmen

   Våra kontor i Skärholmen

   I Skärholmen kan du träffa oss på två olika kontor. På adressen Skärholmsgången 24 hittar du det ena och på Storholmsgatan 27 hittar du det andra. Oavsett vad du har för frågor och funderingar är du alltid välkommen. Ring oss eller boka en tid med vårt kontaktformulär för ett personligt möte.

   Vi hjälper dig hitta rätt juridiska skydd

   Om du inte vet vad du behöver för juridiska skydd men vill se över din situation är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du igenom din situation tillsammans med en jurist och får hjälp i att hitta vilka skydd som passar dig. Vet du vad du behöver kan vi så klart också hjälpa dig. Till exempel en framtidsfullmakt om du har någon i din närhet som börjar bli till åren och behöver hjälp med ansvaret över ekonomin, bostaden och andra stora beslut. Självklart kan vi även hjälpa till med äktenskapsförord, testamenten, bouppteckning och övriga frågor inom familjejuridik.

   Familjens Jurist i Skärholmen, Skärholmsgången

   Besöksadress:

   Skärholmsgången 14, 127 48 Skärholmen

   Telefon:

   08-709 84 80

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Skärholmen, Storholmsgatan

   Besöksadress:

   Storholmsgatan 27, Skärholmen

   Postadress:

   Box 223, 148 01 Tumba

   Telefon:

   072-570 30 30

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden