Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Skärholmen

    Våra kontor i Skärholmen

    I Skärholmen kan du träffa oss på två olika kontor. På adressen Skärholmsgången 24 hittar du det ena och på Storholmsgatan 27 hittar du det andra. Oavsett vad du har för frågor och funderingar är du alltid välkommen. Ring oss eller boka en tid med vårt kontaktformulär för ett personligt möte.

    Vi hjälper dig hitta rätt juridiska skydd

    Om du inte vet vad du behöver för juridiska skydd men vill se över din situation är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du igenom din situation tillsammans med en jurist och får hjälp i att hitta vilka skydd som passar dig. Vet du vad du behöver kan vi så klart också hjälpa dig. Till exempel en framtidsfullmakt om du har någon i din närhet som börjar bli till åren och behöver hjälp med ansvaret över ekonomin, bostaden och andra stora beslut. Självklart kan vi även hjälpa till med äktenskapsförord, testamenten, bouppteckning och övriga frågor inom familjejuridik.

    Familjens Jurist i Skärholmen, Skärholmsgången

    Besöksadress:

    Skärholmsgången 14, 127 48 Skärholmen

    Telefon:

    08-709 84 80

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Skärholmen, Storholmsgatan

    Besöksadress:

    Storholmsgatan 27, Skärholmen

    Postadress:

    Box 223, 148 01 Tumba

    Telefon:

    072-570 30 30

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden