Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Mölndal, Göteborgsvägen

    Välkommen till Familjens jurist och vårt besökskontor hos Fonus i Mölndal! Vi hjälper dig att reda ut de juridiska begreppen och leder dig rätt i alla former av familjerättsliga spörsmål. Vid ett möte med oss går vi igenom vad som gäller för just dig och din situation; varje klient är unik och just ditt ärende speciellt för oss. Testamenten, bouppteckningar och arvskiften, frågor om vårdnad, barns boende och underhåll, bodelningar, samboavtal och gåvobrev. Hos oss får du den bästa hjälpen och de bästa råden i svåra beslut och juridiskt komplicerade frågor.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Möte bokas enligt överenskommelse
    Postadress
    Göteborgsvägen 3, 431 30 Mölndal
    Möte bokas enligt överenskommelse.
    Telefon
    E-post
    Fax
    031-13 80 45
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden