Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Mellerud

    Familjens Jurists kontor i Mellerud

    När du behöver träffa jurister specialiserade inom familjejuridik i Mellerud kan besöka något av Familjens Jurists två olika kontor. Antingen besöker du oss på Stortorget 1 eller så tar du dig en liten bit därifrån, till Storgatan 30. Välkommen in för att prata familjejuridik.

    Vi hjälper dig oavsett livssituation

    Livet och juridiken hänger tätt ihop. När någon nära dig går bort är pappersarbete det sista man vill tänka på, men bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte går inte att undvika. Ta hjälp av en jurist så slipper du det praktiska pappersarbetet och kan spendera mer tid med familjen. När livet är som härligast finns det också många anledningar att se över din juridiska situation. Med ett äktenskapsförord eller samboavtal kan du och din partner komma överens om vad som tillhör vem och vad som händer med bostad och ekonomi om något händer. Är du juridiskt förberedd behöver det livet inte bli så dramatiskt. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen!

    Familjens Jurist i Mellerud, Köpmantorget

    Besöksadress:

    Mellerud, Köpmantorget 1

    Postadress:

    Box 44, 431 21 Mölndal

    Telefon:

    076-199 38 00

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Mellerud, Storgatan

    Besöksadress:

    Storgatan 30

    Postadress:

    Box 44, 431 21 Mölndal

    Telefon:

    076-199 38 00

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden