Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Mellerud

   Familjens Jurists kontor i Mellerud

   När du behöver träffa jurister specialiserade inom familjejuridik i Mellerud kan besöka något av Familjens Jurists två olika kontor. Antingen besöker du oss på Stortorget 1 eller så tar du dig en liten bit därifrån, till Storgatan 30. Välkommen in för att prata familjejuridik.

   Vi hjälper dig oavsett livssituation

   Livet och juridiken hänger tätt ihop. När någon nära dig går bort är pappersarbete det sista man vill tänka på, men bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte går inte att undvika. Ta hjälp av en jurist så slipper du det praktiska pappersarbetet och kan spendera mer tid med familjen. När livet är som härligast finns det också många anledningar att se över din juridiska situation. Med ett äktenskapsförord eller samboavtal kan du och din partner komma överens om vad som tillhör vem och vad som händer med bostad och ekonomi om något händer. Är du juridiskt förberedd behöver det livet inte bli så dramatiskt. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen!

   Familjens Jurist i Mellerud, Köpmantorget

   Besöksadress:

   Dalsbank Mellerud, Köpmantorget 1

   Postadress:

   Box 44, 431 21 Mölndal

   Telefon:

   076-199 38 00

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Mellerud, Storgatan

   Besöksadress:

   Dalsbank Mellerud, Storgatan 30

   Postadress:

   Box 44, 431 21 Mölndal

   Telefon:

   076-199 38 00

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden