Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Mellerud

    Familjens Jurists kontor i Mellerud

    När du behöver träffa jurister specialiserade inom familjejuridik i Mellerud kan du få hjälp av Familjens Jurist på två olika platser. Välkommen in för att prata familjejuridik.

    Vi hjälper dig oavsett livssituation

    Livet och juridiken hänger tätt ihop. När någon nära dig går bort är pappersarbete det sista man vill tänka på, men bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte går inte att undvika. Ta hjälp av en jurist så slipper du det praktiska pappersarbetet och kan spendera mer tid med familjen. När livet är som härligast finns det också många anledningar att se över din juridiska situation. Med ett äktenskapsförord eller samboavtal kan du och din partner komma överens om vad som tillhör vem och vad som händer med bostad och ekonomi om något händer. Är du juridiskt förberedd behöver det livet inte bli så dramatiskt. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen!

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Mellerud

    Besöksadress:

    Stortorget 30, 464 30 Mellerud

    Postadress:

    Västra Torggatan 18, 652 24 Karlstad

    Telefon:

    054–10 10 95

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Mellerud, Köpmantorget

    Besöksadress:

    Köpmantorget 1, 464 00 Mellerud

    Postadress:

    Box 44, 431 21 Mölndal

    Telefon:

    076-199 38 00

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden