Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Lund

    Välkommen till Familjens Jurist i Lund

    För ett personligt möte med någon av våra jurister i Lund är du välkommen till något av våra två kontor. I centrala staden hittar du oss på Stora Södergatan 15. På andra sidan järnvägen i Spoletorp finns vi på Byggmästaregatan 4.

    Familjejuridik för alla situationer

    I äktenskap delar ni på det mesta – livet, saker och pengar. Men bland era ägodelar finns det ofta speciella föremål som ska fortsätta ärvas i din släkt och ibland driver en av er ett eget företag. I dessa situationer är det bra att ta hjälp av en jurist och upprätta ett äktenskapsförord. Är ni inte gifta, men bor ihop, kan ni komma överens om var era ägodelar hör hemma med ett samboavtal. En skön trygghet och du slipper fundera över vad som händer om något skulle hända. Juridik är omöjlig att undvika när någon nära dig går bort. Bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte är processer med mycket pappersarbete i en tid då det är det sista du vill tänka på. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att kontakta våra jurister.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Lund, Byggmästaregatan

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Telefon:

    077-177 10 70

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Lund, Stora Södergatan

    Besöksadress:

    Stora Södergatan 15, 222 23 Lund

    Telefon:

    046-12 41 56

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden