Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Lund

   Välkommen till Familjens Jurist i Lund

   För ett personligt möte med någon av våra jurister i Lund är du välkommen till något av våra två kontor. I centrala staden hittar du oss på Stora Södergatan 15. På andra sidan järnvägen i Spoletorp finns vi på Byggmästaregatan 4.

   Familjejuridik för alla situationer

   I äktenskap delar ni på det mesta – livet, saker och pengar. Men bland era ägodelar finns det ofta speciella föremål som ska fortsätta ärvas i din släkt och ibland driver en av er ett eget företag. I dessa situationer är det bra att ta hjälp av en jurist och upprätta ett äktenskapsförord. Är ni inte gifta, men bor ihop, kan ni komma överens om var era ägodelar hör hemma med ett samboavtal. En skön trygghet och du slipper fundera över vad som händer om något skulle hända. Juridik är omöjlig att undvika när någon nära dig går bort. Bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte är processer med mycket pappersarbete i en tid då det är det sista du vill tänka på. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att kontakta våra jurister.

   Familjens Jurist i Lund, Byggmästaregatan

   Besöksadress:

   Byggmästaregatan 4, 222 37 Lund

   Telefon:

   077-177 10 70

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Lund, Stora Södergatan

   Besöksadress:

   Stora Södergatan 15, 221 23 Lund

   Telefon:

   046-12 41 56

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden