Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Ljungby

    Familjens Jurists kontor i Ljungby

    I Ljungby finns det två kontor där du kan träffa våra erfarna jurister. Antingen tar du dig till Storgatan 22 där vi har ett kontor i Fonus lokaler. Passar det bättre lite närmare Järnvägsparken är du också välkommen till Storgatan 8. Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar!

    Vi hjälper er med all familjejuridik

    Känner ni att äktenskapet gärna får bli ännu tryggare kan vi hjälpa er att upprätta ett äktenskapsförord och se till att ni har det svart på vitt vilka ägodelar som tillhör vem. Har någon av er barn från ett tidigare förhållande – ett så kallat särkullbarn – ser lagen lite mer komplicerad ut. För att undvika problem längre fram är det viktigt att skriva ett äktenskapsförord och ett testamente. Speciellt i de lite mer komplexa familjekonstellationerna. Om ni är osäkra på vad ni behöver kan vi hjälpa er att reda ut vad som gäller och rekommenderar juridiska dokument. Boka en kostnadsfri Livsbesiktning® så går vi igenom er situation. Välkommen in!

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Ljungby, Storgatan 22

    Besöksadress:

    Storgatan 22, 341 30 Ljungby

    Telefon:

    0470-71 77 50

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Ljungby, Storgatan 8

    Besöksadress:

    Storgatan 8, 341 30 Ljungby

    Telefon:

    073-402 16 88

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden