Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Kumla

    Familjens Jurists kontor i Kumla

    Bor du i Kumla är du välkommen till två olika kontor för att träffa våra jurister och prata familjejuridik. Det ena hittar du på Hagendalsvägen 20. Du är också varmt välkommen till det andra kontoret ett stenkast bort – på Köpmangatan 11 närmare bestämt. Frågor, funderingar eller ett behov av rådgivning spelar ingen roll – vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

    Juridiska skydd för alla livssituationer

    Vår kostnadsfria tjänst Livsbesiktning® finns för dig som inte riktigt har koll på vad juridiken kan göra för dig. Vid ett personligt möte med en jurist får du gå igenom din livssituation och jurister hjälper dig hitta de juridiska skydd som gör just ditt liv lite mindre dramatiskt. Kanske har du redan sett över din situation och vet exakt vad du behöver – till exempel ett äktenskapsförord, förvaring av testamente eller en framtidsfullmakt. Det är viktigt att allt går rätt till under upprättandet för att ett juridiskt dokument ska anses giltigt. Tar du hjälp av våra jurister kan du vara säker att allt går rätt till. Välkommen in med alla dina frågor och funderingar om familjejuridik.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Kumla, Hagendalsvägen

    Besöksadress:

    Hagendalsvägen 20, 692 30 Kumla

    Telefon:

    019-675 10 35

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Kumla, Köpmansgatan

    Besöksadress:

    Köpmangatan 11, 692 30 Kumla

    Telefon:

    072-250 77 57

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden