Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Kumla

   Familjens Jurists kontor i Kumla

   Bor du i Kumla är du välkommen till två olika kontor för att träffa våra jurister och prata familjejuridik. Det ena hittar du på Hagendalsvägen 20. Du är också varmt välkommen till det andra kontoret ett stenkast bort – på Köpmangatan 11 närmare bestämt. Frågor, funderingar eller ett behov av rådgivning spelar ingen roll – vi hjälper dig med allt inom familjejuridik.

   Juridiska skydd för alla livssituationer

   Vår kostnadsfria tjänst Livsbesiktning® finns för dig som inte riktigt har koll på vad juridiken kan göra för dig. Vid ett personligt möte med en jurist får du gå igenom din livssituation och jurister hjälper dig hitta de juridiska skydd som gör just ditt liv lite mindre dramatiskt. Kanske har du redan sett över din situation och vet exakt vad du behöver – till exempel ett äktenskapsförord, förvaring av testamente eller en framtidsfullmakt. Det är viktigt att allt går rätt till under upprättandet för att ett juridiskt dokument ska anses giltigt. Tar du hjälp av våra jurister kan du vara säker att allt går rätt till. Välkommen in med alla dina frågor och funderingar om familjejuridik.

   Familjens Jurist i Kumla, Hagendalsvägen

   Besöksadress:

   Hagendalsvägen 20, 692 30 Kumla

   Telefon:

   019-675 10 35

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Kumla, Köpmansgatan

   Besöksadress:

   Köpmangatan 11, 692 30 Kumla

   Telefon:

   072-250 77 57

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden