Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Karlskoga, Kilgatan

    I Karlskoga har Familjens Jurist ett besökskontor på Kilgatan. Här jobbar kompetenta jurister som brinner för familjejuridik. Vi är engagerade och har som mål att ge dig professionell och snabb service, vare sig det handlar om att skriva ett gåvobrev eller avveckla ett dödsbo. Vi har även möjlighet att företräda dig som målsägandebiträde och vid tvister. Varmt välkommen till Familjens Jurisr med dina frågor och funderingar kring familjejuridik!  

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Besöksadress
    Kilgatan 1, 691 31 Karlskoga
    Telefon
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden