Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Karlskoga

    Familjens Jurists kontor i Karlskoga

    I Karlskoga kan du hitta våra erfarna jurister på två kontor. På Kilgatan 1 kan vi hjälpa dig med både upprättandet av dokument, som rådgivning och svara på dina frågor. Ett stenkast västerut – på Värmlandsvägen 2 – finns vårt andra kontor där du också kan få den hjälp du behöver.

    Familjejuridik för alla situationer

    Att hjälpa en familjemedlem, vän eller kollega som går igenom ekonomiskt tuffa tider är beundransvärt. Men lånar du ut pengar är det tryggt för er båda att skriva ett skuldebrev där ni specificerar lånet och dess krav på återbetalning. Då behöver det aldrig bli dramatiskt mellan er. Om du är gift – eller planerar att gifta dig – finns det även en rad familjejuridiska konsekvenser du bör planera inför. Ett äktenskapsförord kan reda ut framtida frågetecken om vem som äger vad och ger er mer tid att lägga på varandra. För er som inte är redo att gifta er, men redan nu bor tillsammans, är samboavtalet det enklaste sättet att komma överens om vad som tillhör vem.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Karlskoga, Kilgatan

    Besöksadress:

    Kilgatan 1, 691 31 Karlskoga

    Telefon:

    070-513 34 81

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Karlskoga, Värmlandsvägen

    Besöksadress:

    Värmlandsvägen 2, 691 32 Karlskoga

    Telefon:

    0586-53 510

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden