Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Karlskoga

   Familjens Jurists kontor i Karlskoga

   I Karlskoga kan du hitta våra erfarna jurister på två kontor. På Kilgatan 1 kan vi hjälpa dig med både upprättandet av dokument, som rådgivning och svara på dina frågor. Ett stenkast västerut – på Värmlandsvägen 2 – finns vårt andra kontor där du också kan få den hjälp du behöver.

   Familjejuridik för alla situationer

   Att hjälpa en familjemedlem, vän eller kollega som går igenom ekonomiskt tuffa tider är beundransvärt. Men lånar du ut pengar är det tryggt för er båda att skriva ett skuldebrev där ni specificerar lånet och dess krav på återbetalning. Då behöver det aldrig bli dramatiskt mellan er. Om du är gift – eller planerar att gifta dig – finns det även en rad familjejuridiska konsekvenser du bör planera inför. Ett äktenskapsförord kan reda ut framtida frågetecken om vem som äger vad och ger er mer tid att lägga på varandra. För er som inte är redo att gifta er, men redan nu bor tillsammans, är samboavtalet det enklaste sättet att komma överens om vad som tillhör vem.

   Familjens Jurist i Karlskoga, Kilgatan

   Besöksadress:

   Kilgatan 1, 691 31 Karlskoga

   Telefon:

   070-513 34 81

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Karlskoga, Värmlandsvägen

   Besöksadress:

   Värmlandsvägen 2, 691 32 Karlskoga

   Telefon:

   019-675 10 35

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden