Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Kalix

    Familjens Jurist i Kalix

    Välkommen till något av våra två kontor i Kalix när du behöver hjälp av en familjejuridisk expert. På Köpmannagatan 22 hittar du det ena. Inte långt därifrån – på Strandgatan 15 – ligger det andra. Du är alltid välkommen att komma förbi eller ringa oss om du har några frågor.

    Vi hjälper dig hela livet

    Separationer, giftermål, bostadsköp eller ett nytt förhållande – juridiken är aktuell vid alla stora milstolpar i livet. Är du förberedd behöver du aldrig oroa dig för vad det innebär. Därför har vi en kostnadsfri tjänst vi kallar för Livsbesiktning®. Då hjälper en av våra jurister dig att hitta de juridiska skydd som passar just din livssituation. Men du kan även underlätta livet för andra familjemedlemmar med hjälp av juridik. Med en framtidsfullmakt till exempel. När ens föräldrar blir till åren kan de själva välja vem som ska ansvara över personliga frågor som ekonomi och bostad. Istället för att bli tilldelade en förvaltare eller god man kan ni skriva en framtidsfullmakt och själva välja vem som har ansvaret. Ett personligt, tryggt val.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Kalix, Köpmannagatan

    Besöksadress:

    Köpmannagatan 22, 952 33 Kalix

    Postadress:

    Rådstugatan 15, 972 38 Luleå

    Telefon:

    0920-24 09 40

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Kalix, Strandgatan

    Besöksadress:

    Strandgatan 15, 952 33 Kalix

    Postadress:

    Rådstugatan 15, 972 38 Luleå

    Telefon:

    0920-24 09 40

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden