Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Kalix

   Familjens Jurist i Kalix

   Välkommen till något av våra två kontor i Kalix när du behöver hjälp av en familjejuridisk expert. På Köpmannagatan 22 hittar du det ena. Inte långt därifrån – på Strandgatan 15 – ligger det andra. Du är alltid välkommen att komma förbi eller ringa oss om du har några frågor.

   Vi hjälper dig hela livet

   Separationer, giftermål, bostadsköp eller ett nytt förhållande – juridiken är aktuell vid alla stora milstolpar i livet. Är du förberedd behöver du aldrig oroa dig för vad det innebär. Därför har vi en kostnadsfri tjänst vi kallar för Livsbesiktning®. Då hjälper en av våra jurister dig att hitta de juridiska skydd som passar just din livssituation. Men du kan även underlätta livet för andra familjemedlemmar med hjälp av juridik. Med en framtidsfullmakt till exempel. När ens föräldrar blir till åren kan de själva välja vem som ska ansvara över personliga frågor som ekonomi och bostad. Istället för att bli tilldelade en förvaltare eller god man kan ni skriva en framtidsfullmakt och själva välja vem som har ansvaret. Ett personligt, tryggt val.

   Familjens Jurist i Kalix, Köpmannagatan

   Besöksadress:

   Köpmannagatan 22, 952 33 Kalix

   Postadress:

   Rådstugatan 15, 972 38 Luleå

   Telefon:

   0920-24 09 40

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Kalix, Strandgatan

   Besöksadress:

   Strandgatan 15, 952 33 Kalix

   Postadress:

   Rådstugatan 15, 972 38 Luleå

   Telefon:

   0920-24 09 40

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden