Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Hjo

   Familjens Jurist i Hjo

   I Hjo kan du träffa våra jurister och prata familjejuridik på två kontor. Det ena hittar du vid Stora Torget 7. Men bara ett stenkast bort är du också varmt välkommen – på Långgatan 1 närmare bestämt. Oavsett om du har frågor eller behöver rådgivning kan våra jurister hjälpa dig.

   Juridiska skydd för trygghetens skull

   För dig som inte känner till juridiken och vad den kan göra för dig har vi tagit fram den kostnadsfria tjänsten Livsbesiktning®. Tillsammans med en jurist får du då gå igenom din livssituation och får tips om de juridiska skydd som hjälper dig att göra just ditt liv lite mindre dramatiskt. Om du däremot har full koll på vad du behöver – till exempel ett samboavtal, äktenskapsförord eller framtidsfullmakt – är du såklart lika välkommen. För att juridiska dokument ska anses giltiga är det viktigt att allt går rätt till under upprättandet. Med experthjälp kan du vara säker att avtalen är giltiga. Välkommen in med alla dina frågor och funderingar.

   Familjens Jurist i Hjo, Långgatan

   Besöksadress:

   Långgatan 1 B, 544 30 Hjo

   Telefon:

   0500-46 63 80

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Hjo, Stora Torget

   Besöksadress:

   Stora Torget 7, 544 30 Hjo

   Telefon:

   072-710 22 06

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden