Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Helsingborg

    Familjens Jurists kontor i Helsingborg

    I Helsingborg finns det jurister specialiserade inom familjejuridik på två kontor. På Södra Storgatan 7 kan du få hjälp både med upprättandet av dokument, rådgivning och svar på frågor. Ett stenkast därifrån – inne på gården på Norra Storgatan 8 – finns vårt andra kontor som även de hjälper dig med det du behöver.

    Familjejuridik för hela livet

    Beroende på var du befinner dig i livet passar olika juridiska skydd dig. Har ni precis flyttat ihop är det inte ovanligt att fundera på vad lagen säger om ägandet av er bostad eller era saker. Kommer ni in och skriver ett samboavtal bestämmer ni själva vad som gäller och kan gå runt sambolagens fördelning. Om du precis förlorat någon nära dig och känner att du saknar både ord och tid att ta hand om det praktiska vid ett dödsfall kan våra jurister hjälpa dig med allt från bouppteckning till dödsboförvaltning och arvskifte. Alla livets stora händelser har sina juridiska konsekvenser. Oavsett vad som skett är du alltid välkommen till oss.

    Familjens Jurist i Helsingborg, Södra Storgatan

    Besöksadress:

    Södra Storgatan 7, 252 23 Helsingborg

    Telefon:

    042-13 51 20

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Helsingborg, Norra Storgatan

    Besöksadress:

    Norra Storgatan 8, 252 20 Helsingborg

    Telefon:

    076-881 09 16

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden