Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Helsingborg

   Familjens Jurists kontor i Helsingborg

   I Helsingborg finns det jurister specialiserade inom familjejuridik på två kontor. På Södra Storgatan 7 kan du få hjälp både med upprättandet av dokument, rådgivning och svar på frågor. Ett stenkast närmare vattnet och Helsingborg C – på Södra Kyrkogatan 1-3 – finns vårt andra kontor som även de hjälper dig med det du behöver.

   Familjejuridik för hela livet

   Beroende på var du befinner dig i livet passar olika juridiska skydd dig. Har ni precis flyttat ihop är det inte ovanligt att fundera på vad lagen säger om ägandet av er bostad eller era saker. Kommer ni in och skriver ett samboavtal bestämmer ni själva vad som gäller och kan gå runt sambolagens fördelning. Om du precis förlorat någon nära dig och känner att du saknar både ord och tid att ta hand om det praktiska vid ett dödsfall kan våra jurister hjälpa dig med allt från bouppteckning till dödsboförvaltning och arvskifte. Alla livets stora händelser har sina juridiska konsekvenser. Oavsett vad som skett är du alltid välkommen till oss.

   Familjens Jurist i Helsingborg, Södra Storgatan

   Besöksadress:

   Södra Storgatan 7, 252 23 Helsingborg

   Telefon:

   042-13 51 20

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Helsingborg, Norra Storgatan

   Besöksadress:

   Norra Storgatan 8, 252 20 Helsingborg

   Telefon:

   042-18 83 53

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden