Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Hallsberg

    Välkommen till oss i Hallsberg

    Här i Hallsberg tar vi emot dig på något av våra två kontor. I nära anslutning till Hallsberg station finns det ena på Västra Storgatan 9. Tar du dig ett stenkast österut hittar du fler av våra jurister redo att hjälpa dig. På Östra Storgatan 2 närmare bestämt.

    Juridik för alla livssituationer

    Beroende på var du är i livet hjälper vi dig på olika sätt. Har ni precis blivit sambo och kan vi hjälpa er att reda ut vad lagen säger om ägandet av er bostad eller era saker. I ett samboavtal bestämmer ni vad som gäller och kan gå runt sambolagen. Om du precis förlorat någon kan det praktiska bli för jobbigt. Våra jurister kan hjälpa dig med allt från bouppteckning till dödsboförvaltning och arvskifte. Eller kanske ska du låna ut pengar? Då hjälper vi dig se över skuldebrevet. Även om du bara har en enkel fråga är du lika välkommen till oss som när du vet exakt vad du behöver hjälp med.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Hallsberg, Västra Storgatan

    Besöksadress:

    Västra Storgatan 9, 694 30 Hallsberg

    Telefon:

    072-250 77 57

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Hallsberg, Östra Storgatan

    Besöksadress:

    Östra Storgatan 2, 694 31 Hallsberg

    Telefon:

    019-675 10 35

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden