Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Falköping, Storgatan

    Välkommen till Familjens Jurist i Falköping! Här har vi ett besökskontor på Storgatan. Vi på Familjens Jurist har lång erfarenhet av familjejuridik och finns här för dig, oavsett var i livet du befinner dig. Vi hjälper dig att upprätta alla slags familjejuridiska dokument såsom testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även svara på dina frågor inom det familjerättsliga området, till exempel om särkullbarn och arv.

    Välkommen till Familjens Jurist! 

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Besöksadress
    Storgatan 7-9, 521 02 Falköping
    Postadress
    Dotorpsgatan 6, 521 46 Falköping
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden