Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Falköping

   Familjens Jurist i Falköping

   Som bosatt i Falköping finns det familjejuridiska experter på två kontor i området. Inte långt från polishuset hittar du vårt kontor på Dotorpsgatan 6. Men det finns även jurister redo att hjälpa dig några kvarter söderut på Storgatan 7-9. Välkommen att besöka oss eller boka en tid för ett personligt möte.

   Vi hjälper dig hela livet

   Till er som precis flyttat ihop med kärleken och blivit sambo för första gången vill vi säga grattis! Mitt i lyckan kan även lite osäkerhet uppstå. Vad tillhör vem och så vidare. När ni skriver ett samboavtal kommer ni själva överens om vad som gäller om både bostad och allt annat ni äger. För dig som har föräldrar vars ålder börjat ta ut sin rätt är en framtidsfullmakt en bra idé. Med en framtidsfullmakt undviker du risken att en slumpmässigt utvald god man och eller förvaltare blir ansvarig för ekonomiska och personliga beslut och dina föräldrar kan själva välja någon de litar på - en vän eller anhörig. Har du eller dina föräldrar inget testamente är det varken för sent eller för tidigt att ordna ett nu. Det är tryggt för er, men framför allt för era barn. Välkommen in om ni har några frågor!

   Familjens Jurist i Falköping, Dotorpsgatan

   Besöksadress:

   Dotorpsgatan 6

   Postadress:

   Box 4, 521 02 Falköping

   Telefon:

   0515-172 04

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Falköping, Storgatan

   Besöksadress:

   Storgatan 7-9, 521 02 Falköping

   Telefon:

   072-710 22 06

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden