Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Falköping

    Familjens Jurist i Falköping

    Som bosatt i Falköping finns det familjejuridiska experter på två kontor i området. Inte långt från polishuset hittar du vårt kontor på Dotorpsgatan 6. Men det finns även jurister redo att hjälpa dig några kvarter söderut på Storgatan 7-9. Välkommen att besöka oss eller boka en tid för ett personligt möte.

    Vi hjälper dig hela livet

    Till er som precis flyttat ihop med kärleken och blivit sambo för första gången vill vi säga grattis! Mitt i lyckan kan även lite osäkerhet uppstå. Vad tillhör vem och så vidare. När ni skriver ett samboavtal kommer ni själva överens om vad som gäller om både bostad och allt annat ni äger. För dig som har föräldrar vars ålder börjat ta ut sin rätt är en framtidsfullmakt en bra idé. Med en framtidsfullmakt undviker du risken att en slumpmässigt utvald god man och eller förvaltare blir ansvarig för ekonomiska och personliga beslut och dina föräldrar kan själva välja någon de litar på - en vän eller anhörig. Har du eller dina föräldrar inget testamente är det varken för sent eller för tidigt att ordna ett nu. Det är tryggt för er, men framför allt för era barn. Välkommen in om ni har några frågor!

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Falköping, Dotorpsgatan

    Besöksadress:

    Dotorpsgatan 6, 521 46 Falköping

    Postadress:

    Box 4, 521 02 Falköping

    Telefon:

    0515-71 14 02

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Falköping, Storgatan

    Besöksadress:

    Storgatan 7-9, 521 02 Falköping

    Postadress:

    Dotorpsgatan 6, 521 46 Falköping

    Telefon:

    0515-71 14 02

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden