Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Händer

    Familjens Jurist i Eslöv

    Familjens Jurist i Eslöv

    För alla Eslöv-bor finns det tre kontor där du är välkommen att träffa våra jurister med expertis inom familjejuridik. Är du i närheten av tågstationen har du inte långt till något av dem. På Södergatan 2 hittar du ett kontor. De övriga två ligger båda på Västerlånggatan. I Fonus lokaler på Västerlånggatan 55 eller två portar bort på Västerlånggatan 57 är du alltid välkommen med frågor.

    Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

    Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Eslöv, Södergatan

    Besöksadress:

    Södergatan 2, 241 30 Eslöv

    Telefon:

    0415-102 91

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Eslöv, Västerlånggatan

    Besöksadress:

    Västerlånggatan 11B, 241 31 Eslöv

    Telefon:

    046-12 41 56

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden