Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   Händer

   Familjens Jurist i Eslöv

   Familjens Jurist i Eslöv

   För alla Eslöv-bor finns det tre kontor där du är välkommen att träffa våra jurister med expertis inom familjejuridik. Är du i närheten av tågstationen har du inte långt till något av dem. På Södergatan 2 hittar du ett kontor. De övriga två ligger båda på Västerlånggatan. I Fonus lokaler på Västerlånggatan 55 eller två portar bort på Västerlånggatan 57 är du alltid välkommen med frågor.

   Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

   Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

   Familjens Jurist i Eslöv, Södergatan

   Besöksadress:

   Södergatan 2, 241 30 Eslöv

   Telefon:

   0415-102 91

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Eslöv, Västerlånggatan

   Besöksadress:

   Västerlånggatan 55, 241 31 Eslöv

   Telefon:

   046-12 41 56

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden