Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Bromma

   Välkommen till oss i Bromma

   Bara ett stenkast från Brommaplans tunnelbana hittar du våra jurister – närmare bestämt på adress Tunnlandet 11. Inte långt därifrån, egentligen bara på andra sidan Brommarondellen, finns vårt andra lokala kontor. På Brommaplan 420 träffar du experter inom familjejuridik redo att hjälpa dig med det du behöver.

   Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

   Oavsett vad du behöver hjälp med har vi jurister med expertis om din livssituation. Har du förlorat någon kan det kännas jobbigt att ta tag i allt det administrativa kring ett dödsbo. Tar du hjälp med bouppteckningen kan du fokusera på dig själv och vara trygg att allt går rätt till. Men även när livet är som bäst kan det vara skönt att få hjälp. Vill ni skriva ett samboavtal ser våra jurister till att alla papper följer de formella krav som finns. Med ett samboavtal väljer ni själva vad som tillhör vem istället för att följa den svenska sambolagen. Oavsett var i livet du är vill vi välkomna dig till Familjens Jurist i Bromma.

   Familjens Jurist i Bromma, Brommaplan

   Besöksadress:

   Brommaplan 420, 168 76 Bromma

   Telefon:

   08-709 85 30

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Bromma, Tunnlandet

   Besöksadress:

   Tunnlandet 11, 168 36 Bromma

   Postadress:

   Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

   Telefon:

   08-27 27 05

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden