Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Bromma

    Välkommen till oss i Bromma

    Bara ett stenkast från Brommaplans tunnelbana hittar du våra jurister – närmare bestämt på adress Tunnlandet 11. Inte långt därifrån, egentligen bara på andra sidan Brommarondellen, finns vårt andra lokala kontor. På Brommaplan 420 träffar du experter inom familjejuridik redo att hjälpa dig med det du behöver.

    Vi hjälper dig med allt inom familjerätt

    Oavsett vad du behöver hjälp med har vi jurister med expertis om din livssituation. Har du förlorat någon kan det kännas jobbigt att ta tag i allt det administrativa kring ett dödsbo. Tar du hjälp med bouppteckningen kan du fokusera på dig själv och vara trygg att allt går rätt till. Men även när livet är som bäst kan det vara skönt att få hjälp. Vill ni skriva ett samboavtal ser våra jurister till att alla papper följer de formella krav som finns. Med ett samboavtal väljer ni själva vad som tillhör vem istället för att följa den svenska sambolagen. Oavsett var i livet du är vill vi välkomna dig till Familjens Jurist i Bromma.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Bromma, Brommaplan

    Besöksadress:

    Brommaplan 420, 168 76 Bromma

    Telefon:

    08-709 85 30

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Bromma, Tunnlandet

    Besöksadress:

    Tunnlandet 11, 168 36 Bromma

    Postadress:

    Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

    Telefon:

    08-27 27 05

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden