Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Boden, Drottninggatan

    I Boden hittar du oss på Drottninggatan. Vi hjälper vi dig gärna med dina frågor och funderingar om allt inom familjerätt. Vi brinner för vårt arbete och vår målsättning är att du skall känna dig trygg när du vänder dig till oss. Du kan därför med förtroende komma till oss när du vill ha hjälp med testamente, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt bouppteckning, avveckling av dödsbo och arvskifte. Allt inom familjejuridik helt enkelt.

    Ring oss så hittar vi en tid som passar dig. Varmt välkommen!

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Besöksadress
    Drottninggatan 1, 961 35 Boden
    Postadress
    Magasinsgatan 10, 4 tr, 972 41 Luleå
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden