Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Boden

    Här finns vi i Boden

    När du behöver träffa en jurist med expertis inom familjerätt i Boden kan du träffa oss på två platser. Det ena kontoret hittar du på Drottninggatan 1. I närheten av resecentrum finns vårt andra kontor, beläget på Kungsgatan 19 i Fonus lokaler. Om du har frågor, funderingar eller vet vad du behöver är du alltid välkommen att höra av dig eller boka en tid.

    Familjejuridik för alla situationer

    Har någon nära dig gått bort behöver sorgen få sin tid. Samtidigt kräver lagen att man ska ordna praktiska saker som till exempel bouppteckning, dödsboförvaltning och arvsfördelning. Tar du hjälp av oss får du mer tid till att känna, så hjälper våra jurister med de praktiska bitarna. Men livet har ju sina härliga stunder också. Att flytta ihop med sin kärlek, eller till och med gifta sig är underbart och pirrigt. Tryggheten av ett samboavtal eller äktenskapsförord kan ta bort onödiga frågetecken och ge er mer tid att lägga på varandra.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Boden, Drottninggatan

    Besöksadress:

    Drottninggatan 1, 961 35 Boden

    Postadress:

    Magasinsgatan 10, 4 tr, 972 41 Luleå

    Telefon:

    0920-24 09 40

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Boden, Kungsgatan

    Besöksadress:

    Kungsgatan 19, 961 61 Boden

    Postadress:

    Magasinsgatan 10, 4 tr, 972 41 Luleå

    Telefon:

    0920-24 09 40

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden