Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Boden

   Här finns vi i Boden

   När du behöver träffa en jurist med expertis inom familjerätt i Boden kan du träffa oss på två platser. Det ena kontoret hittar du på Drottninggatan 1. I närheten av resecentrum finns vårt andra kontor, beläget på Kungsgatan 19 i Fonus lokaler. Om du har frågor, funderingar eller vet vad du behöver är du alltid välkommen att höra av dig eller boka en tid.

   Familjejuridik för alla situationer

   Har någon nära dig gått bort behöver sorgen få sin tid. Samtidigt kräver lagen att man ska ordna praktiska saker som till exempel bouppteckning, dödsboförvaltning och arvsfördelning. Tar du hjälp av oss får du mer tid till att känna, så hjälper våra jurister med de praktiska bitarna. Men livet har ju sina härliga stunder också. Att flytta ihop med sin kärlek, eller till och med gifta sig är underbart och pirrigt. Tryggheten av ett samboavtal eller äktenskapsförord kan ta bort onödiga frågetecken och ge er mer tid att lägga på varandra.

   Familjens Jurist i Boden, Drottninggatan

   Besöksadress:

   Drottninggatan 1, 961 35 Boden

   Telefon:

   0920-24 09 40

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Boden, Kungsgatan

   Besöksadress:

   Kungsgatan 19, 961 61 Boden

   Telefon:

   0920-24 09 40

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden