Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Båstad

På Familjens Jurist i Båstad kan vi hjälpa dig med allt inom familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. På besökskontoret i Båstad tar vi emot inbokade kunder på torsdagar. Vid behov kan vi även göra hembesök eller hjälpa er på telefon.

Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare.

Vi upprättar bland annat testamente, äktenskapsförord, gåvobrev och samboavtal. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud.

För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

Besöksadress
Köpmansgatan 21, 269 33 Båstad
Postadress
Lärkgatan 5 vån 3, 262 32 Ängelholm
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden