Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Ånge

    Familjens Jurist i Ånge

    Välkommen till något av våra två kontor i Ånge när du behöver hjälp av en familjejuridisk expert. Du hittar båda på Centralgatan. Det ena finns på Centralgatan 3 och det andra bara några portar bort på Centralgatan 7. Du är alltid välkommen att ringa oss om du har några frågor.

    Familjejuridik för alla situationer

    Att hjälpa en familjemedlem, vän eller kollega som går igenom ekonomiskt tuffa tider är beundransvärt. Men lånar du ut pengar är det tryggt för er båda att skriva ett skuldebrev där ni specificerar lånet och dess krav på återbetalning. Då behöver det aldrig bli dramatiskt mellan er. Om du är gift – eller planerar att gifta dig – finns det även en rad familjejuridiska konsekvenser du bör planera inför. Ett äktenskapsförord kan reda ut framtida frågetecken om vem som äger vad och ger er mer tid att lägga på varandra. För er som inte är redo att gifta er, men redan nu bor tillsammans, är samboavtalet det enklaste sättet att komma överens om vad som tillhör vem.

    Familjens Jurist i Ånge, Centralgatan 3

    Besöksadress:

    Centralgatan 3, 841 33 Ånge

    Telefon:

    060-17 37 00

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Ånge, Centralgatan 7

    Besöksadress:

    Centralgatan 7, 841 33 Ånge

    Telefon:

    060-17 37 00

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden