Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Åmål

    Familjens Jurist i Åmål

    I Åmål kan du träffa oss och få juridisk hjälpa på två olika kontor. Båda kontoren finns på Torggatan. Oavsett vilket kontor du besöker kan du vara säker på att få träffa jurister med expertis inom familjerätt och alla dess frågor.

    Vi hjälper dig hitta rätt juridiska skydd

    Om du inte vet vad du behöver för juridiska skydd men vill se över din situation är du välkommen att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Då går du igenom din situation tillsammans med en jurist och får hjälp i att hitta vilka skydd som passar dig. Vet du vad du behöver kan vi så klart också hjälpa dig. Till exempel en framtidsfullmakt om du har någon i din närhet som börjar bli till åren och behöver hjälp med ansvaret över ekonomin, bostaden och andra stora beslut. Självklart kan vi även hjälpa till med äktenskapsförord, testamenten, bouppteckning och övriga frågor inom familjejuridik.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Familjens Jurist i Åmål, Torggatan

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Postadress:

    Västra Torggatan 18, 652 24 Karlstad

    Telefon:

    054–10 10 95

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Åmål, Torggatan 5

    Besöksadress:

    Torggatan 5, 662 31 Åmål

    Telefon:

    0532-151 80

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden