Kontakta oss
    0771-771 070

    Fullmakt online

    Med en fullmakt kan du ge någon annan tillåtelse att företräda dig i olika situationer. Hos oss kan du snabbt och smidigt skapa tre olika typer av fullmakter.

    En generell fullmakt som täcker alla typer av ärenden. En fullmakt för fastighetsaffärer som ger någon tillåtelse att agera i ditt ställe i samband med en bostadsaffär eller en fullmakt som gör att någon kan agera i ditt ställe vid en boupptecknig, dödsboförvaltning eller arvskifte.

    Generell fullmakt

    Med en fullmakt kan du ge någon annan tillåtelse att agera i ditt ställe. Här kan du skapa en generell fullmakt som täcker alla typer av ärenden.

    Pris 445 kr.

    Till generell fullmakt

    Fullmakt bostadsaffär

    Här kan du enkelt skapa en fullmakt där du ger någon annan tillåtelse att agera i ditt ställe i samband med en bostadsaffär.

    Pris 445 kr.

    Till fullmakt bostadsaffär

    Fullmakt dödsbo

    Här kan du skriva en fullmakt och ge någon annan tillåtelse att agera för din räkning vid bouppteckningen, under förvaltningen av dödsboet och vid arvskiftet.

    Pris 445 kr.

    Till fullmakt dödsbo
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden