Hoppa till innehållet

Bodelning online

I ett bodelningsavtal delar ni upp era tillgångar och skulder. En bodelning kan göras mellan makar under pågående äktenskap eller när äktenskapet upphör på grund av skilsmässa eller dödsfall. Om ni är sambor och ska separera kan en bodelning göras om någon av er begär det.

Digitala avtal - steg för steg

  1. Välj dokument nedan och logga in med Mobilt BankID.
  2. Följ instruktionerna och fyll i dokumentet. Du behöver inte göra klart allt på en gång, utan det du fyller i sparas på Mina sidor och du kan därför fortsätta vid ett senare tillfälle.
  3. Om du har frågor om tjänsten eller ditt köp hör av dig till support@familjensjurist.se.
  4. Betala när du är klar med Swish, kort eller faktura.
  5. Skriv ut och skriv under ditt dokument för att det ska vara juridiskt giltigt.
  6. E-post med information om erbjudandet hos Mind Sverige skickas ut (gäller endast om du köpt det avtalet).

Har du försäkring via Folksam?

Om du vill utnyttja din juristförsäkring eller den juridiska rådgivningen i din hemförsäkring är det vi på Familjens Jurist som hjälper dig.

Använd din försäkring

Juridik + coachande samtal = sant

Hos oss ingår det ett coachande samtal (50 min) med en terapeut på Mind Sverige när ni väljer att köpa ett digitalt avtal. Under det coachande samtalet får ni konkreta råd och information om vad som är bra att tänka på gällande de förändringar som en separation innebär. Ni får också vägledning i hur ni förebygger framtida konflikter, något som är extra viktigt om ni har barn tillsammans.

Skriv bodelningsavtal själva

Om ni är överens om hur bodelningen ska göras kan ni enkelt skriva bodelningsavtalet i vår digitala dokumenttjänst. Om ni inte är överens rekommenderar vi att ni tar hjälp av en jurist.

Bodelning gifta + coachande samtal

1 895 kr

Här kan makar som ska skilja sig skapa ett bodelningsavtal. I tjänsten ingår även 50 min coachande samtal med en terapeut.

Bodelning sambor + coachande samtal

1 895 kr

Här kan sambor som ska/har separerat skapa ett bodelningsavtal. I tjänsten ingår även 50 min coachande samtal med en terapeut.

Bodelning under äktenskap

1 895 kr

Här kan makar under ett pågående äktenskap skapa ett bodelningsavtal inför framtiden.

Juridiskt kvalitetssäkrade dokument

Dokumenten är granskade av Arne Larsson, juridiskt sakkunnig inom ekonomisk familjerätt och medlem i Familjens Jurists kunskaps- och kvalitetsråd.

Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna vår support via e-post. Supporten är öppen helgfria vardagar kl. 08-17.

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden