Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Ulrika Lysholm

    Om Ulrika Lysholm

    Ulrika Lysholm är jurist och har arbetat på Familjens Jurist sedan 2014. Främst arbetar hon inom ekonomisk familjerätt, men tar även ärenden inom Fastighetsrätt och juridik för företagare.

    Ulrika har en juristexamen från Stockholms Universitet. Ulrika har tidigare  arbetat som biträdande jurist på Advokatbyrån Ulf Ekström, jurist på juristavdelningen Sparbanken Skåne och chef på juristavdelningen Sparbanken Skåne.

    Språkkunskaper: Svenska och engelska.

    Därför ska du träffa oss på Familjens Jurist

    Jag valde att läsa juridik för att juridik påverkar alla människor och företag oavsett vilka val man gör i vardagen. Att få möjlighet att hjälpa andra att förstå vilken effekt deras val får och hur man kan göra annorlunda för att förebygga en oönskad framtida situation var en stor anledning för mig att läsa juridik.

    Träffa en jurist för att få insikt om vilken effekt ditt livsval får vid en svår framtida situation. Träffa en jurist för att få hjälp att, innan det är försent, själv påverka utgången av separation, sjukdom, dödsfall eller en annan svår framtida situation.

     

     

     

    Ulrika Lysholm
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden