Hoppa till innehållet

Adriana Dufwenberg

Biträdande jurist


Jag finns på följande ort/kontor:
Stockholm, Södermalm

Om Adriana Dufwenberg

Jag är biträdande jurist och anställd på Utlandsavdelning hos Familjens Jurist sedan våren 2021. Dessförinnan arbetade jag på Socialstyrelsen, gjorde notarietjänstgöring på Södertörns Tingsrätt samt arbetade på ideella organisationer med frågor om våld i nära relationer, migrations-, asyl- och familjerättsfrågor samt på internationella organisationer med frågor om akademisk och diplomatisk samarbete mellan nordiska och latinamerikanska länder. Jag är även advokat i Paraguay och har en Bachelor i International Relations och en Masters of Laws från Kobe University i Japan. Jag talar spanska, portugisiska, engelska, japanska och svenska och åtar mig uppdrag inom ekonomisk familjerätt och arvsrätt med bl.a. bouppteckning, förvaltning, samt rådgör inom adoption, migration, vårdnad, umgänge samt boende och faderskapsfrågor. Hon ansvarar för kunder som har juristförsäkring och är utbildningsmentor för utländska akademiker som praktiserar hos Utlandsavdelningen.

Utbildning: Juristexamen, Stockholms universitet, juristexamen (Universidad Nacional de Asunción - Paraguay), Bachelor of Law in international Relations (Kobe University – Japan), Master of Law in International Cooperation Studies (Kobe University – Japan)
Språkkunskaper: Svenska, engelska, spanska, portugisiska och japanska

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden