Hoppa till innehållet

Våra medarbetare berättar

Här nedan kan du som är intresserad av att börja jobba hos oss på Familjens Jurist, läsa vad några av våra medarbetare tycker.

Sara Curan - Biträdande Jurist

Det som gör min arbetsplats unik är framförallt mina kollegor, ett härligt gäng där alla stöttar varandra. Detta i kombination med ett roligt och utmanande arbete där jag känner att jag har en viktig roll och faktiskt gör skillnad för mina klienter. Mitt arbete går primärt ut på att vägleda och vara mina kunder behjälplig i familjerättsliga frågor, men även att stötta och finnas där i både glädje och/eller sorg. Familjens Jurist sticker ut ur mängden av arbetsgivare genom att stå för goda värderingar där företaget verkligen är måna om sina anställda och balansen mellan arbete och privatliv.

Helena Piccolini Danielsson - Biträdande jurist

Familjens Jurist är min första arbetsplats efter juristexamen. Min yrkeskarriär hade inte kunnat börja på ett bättre sätt. Redan från start fick jag ta del av en gedigen utbildningsplan som följer mina kunskapsmål. Detta, i kombination med mentorskap, har gjort det möjligt för mig att avancera och utvecklas i min roll som jurist.

Det absolut bästa med Familjens Jurist är att det är högt i tak och en familjär stämning. Mina kollegor och chefer har alltid omfamnat mig med trygghet, uppmuntran och förtroende vilket bidragit till en inre yrkesmässig kompass som jag är otroligt tacksam för.

Karin Sandblom - Juristsekreterare

Mitt arbete som juristsekreterare är väldigt varierande, både intressant och utmanande. Dagarna kan se väldigt olika ut, det kan till exempel handla om att ha första möten med människor ofta i sorg då mina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå juristerna i bouppteckningar till andra dagar stå i ett postrum och skicka iväg en hel del post. Det som gör att jag trivs så bra på Familjens Jurist är arbetsklimatet. På kontoret jobbar ett glatt, härligt gäng med kollegor som bidrar till att jag lär mig nya saker. Fantastiskt att få jobba med dessa engagerande och stöttande arbetskamrater. Kan varmt rekommendera Familjens Jurist som arbetsgivare. 

Per Bergmark - Kontorschef

Familjens Jurist ger mig en fantastisk möjlighet att få arbeta såväl brett som djupt inom otroligt spännande rättsområden. Att få bistå människor och företag på ett sätt som är viktigt och gör skillnad är både roligt, glädjande och stimulerande.

Familjens Jurist satsar på mig som medarbetare vilket är sporrande. Jag får chansen att vidareutbilda mig och jag känner att såväl min insats som mina tankar och förslag till förändring är värdefulla.

Jag trivs mycket bra som medarbetare på Familjens Jurist och kan inget annat än varmt rekommendera oss som din nästa arbetsplats!

Pierre Kryhl - Senior jurist

Familjens jurist är det självklara valet för de som vill arbeta med familjerätt. Här har jag stor tillgång till intressanta diskussioner med hundratals kollegor, kompetensutveckling & kan leda utvecklingen av den praktiska rättstillämpningen. Samtidigt har jag en bra lön med bra arbetsvillkor i övrigt. Jag har också stort utrymme att påverka min arbetssituation såväl till innehåll som upplägg vilket ger möjlighet till såväl ett fungerande livspussel som professionell utveckling.

Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden