Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Vällingby

    Här finns vi i Vällingby

    När du behöver träffa en jurist med expertis inom familjerätt i Vällingby kan du träffa oss på två platser. Oavsett om du har frågor, funderingar eller redan vet vad du behöver är du alltid välkommen att höra av dig eller boka en tid för personlig rådgivning.

    Juridiska skydd för trygghetens skull

    För dig som inte känner till juridiken och vad den kan göra för dig har vi tagit fram den kostnadsfria tjänsten Livsbesiktning®. Tillsammans med en jurist får du då gå igenom din livssituation och får tips om de juridiska skydd som hjälper dig att göra just ditt liv lite mindre dramatiskt. Om du däremot har full koll på vad du behöver – till exempel ett samboavtal, äktenskapsförord eller framtidsfullmakt – är du såklart lika välkommen. För att juridiska dokument ska anses giltiga är det viktigt att allt går rätt till under upprättandet. Med experthjälp kan du vara säker att avtalen är giltiga. Välkommen in med alla dina frågor och funderingar.

    Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

    Träffar du oss på något av våra kontor så fortsätter vi att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Familjens Jurist i Vällingby, Vällingby Torg

    Besöksadress:

    Vällingbyvägen 19, 162 65 Vällingby

    Telefon:

    08-709 85 30

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Vällingby, Vällingbyplan

    Besöksadress:

    Vällingbyplan 7, 162 65 Vällingby

    Telefon:

    08-709 85 30

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden