Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Vällingby

Här finns vi i Vällingby

När du behöver träffa en jurist med expertis inom familjerätt i Vällingby kan du träffa oss på två platser. Oavsett om du har frågor, funderingar eller redan vet vad du behöver är du alltid välkommen att höra av dig eller boka en tid för personlig rådgivning.

Vi hjälper dig med allt inom familjejuridik

Har du precis blivit sambo finns det en hel del familjejuridiska frågor att se över. På våra kontor i Vällingby finns våra jurister för att hjälpa er att förtydliga vad som gäller med ett samboavtal och varför det är bra att skriva ett testamente. För er som är gifta eller funderar på att göra det, hjälper vi så klart med äktenskapsförord. Har någon gått bort kan fysiska ting kännas obetydliga och pappersarbete är det sista du vill tänka på.

Vi kan även hjälpa er att upprätta en framtidsfullmakt och berättar gärna mer om varför den kan vara bra att ha. På våra kontor finns experter som kan hjälpa dig med en bouppteckning och allt annat som gäller ett dödsbo. Oavsett din situation så är du alltid välkommen in till något av våra kontor för att få hjälp av våra jurister.

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

Familjens Jurist i Vällingby, Vällingby Torg

Besöksadress:

Vällingbyvägen 19, 162 65 Vällingby

Telefon:

08-709 85 30

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Vällingby, Vällingbyplan

Besöksadress:

Vällingbyplan 7, 162 65 Vällingby

Telefon:

08-709 85 30

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden