Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Upplands Väsby

Familjens Jurist i Upplands Väsby

På båda våra två kontor i Upplands Väsby kan du träffa jurister specialiserade på familjerätt. Välkommen att boka tid för att få svar på frågor och funderingar.

Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

Familjens Jurist i Upplands Väsby, Centralvägen

Besöksadress:

Centralvägen 10, 194 76 Upplands-Väsby

Telefon:

08-709 86 05

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Upplands Väsby, Kanalvägen

Besöksadress:

Kanalvägen 7, 194 61 Upplands Väsby

Telefon:

08-709 84 80

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden