Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Upplands Väsby

    Välkommen till oss i Upplands Väsby

    Behöver du träffa en familjejuridisk expert i Upplands Väsby? Då ska du ta dig till Centralgatan. Där finns våra jurister på två olika platser. Det ena kontoret hittar du på Centralgatan 10, det andra bara några portar bort på Centralgatan 7. Välkommen in!

    Juridik för alla livssituationer

    Hur tätt juridiken hänger ihop med livet är det inte alla som vet. Därför kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning® och träffa en av våra jurister som går igenom din livssituation och förklarar vilka juridiska skydd som passar just dig. Om du till exempel har föräldrar vars ålder gör att de behöver någon som kan ta beslut kring ekonomi och andra personliga frågor – är en framtidsfullmakt ett skydd som passar. Då kan dina föräldrar undvika att bli tilldelade en förvaltare eller god man och du eller någon annan dina föräldrar litar på blir ansvarig. Oavsett var i livet du är så är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

    Familjens Jurist i Upplands Väsby, Centralvägen 10

    Besöksadress:

    Centralvägen 10, 194 76 Upplands Väsby

    Telefon:

    08-709 86 05

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Upplands Väsby, Centralvägen 7

    Besöksadress:

    Centralvägen 7, 194 76 Upplands Väsby

    Telefon:

    073-687 42 07

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden