Sidförslag
  Kontor

   Familjens Jurist i Perstorp

   På Familjens Jurist i Perstorp kan vi hjälpa dig med allt inom familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. Vi har ett nära samarbete med Swedbank och träffas i Swedbanks lokaler i Perstorp. Kontoret är bemannat varannan måndag ojämn vecka och vid behov kan vi även göra hembesök.

   Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare.

   Vi upprättar bland annat testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften och förvaltar dödsbon.

   För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

   Besöksadress
   Allégatan 4, 284 22 Perstorp
   Vägbeskrivning?