Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Kungsbacka

Hos Familjens Jurist i Kungsbacka träffar du engagerade jurister som brinner för juridik. Vi kan hjälpa dig med juridiken, oavsett var i livet du befinner dig och vårt mål är att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss med dina familjerättsliga frågor.

Våra kompetensområden är bland annat dödsfallsjuridiken med allt vad det innebär, såsom frågor om bouppteckning, arvskifte och dödsboavveckling.

Våra jurister kan även hjälpa dig om du behöver hjälp för att du hamnat i vårdnadstvist eller tvist om bodelning och arv. Vi hjälper också till med testamenten, samboavtal, äktenskapsförord, framtidsfullmakter och aktieägaravtal. Varmt välkommen till Familjens Jurist!

Hos oss får du hjälp på ett sätt som passar dig

Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte. I vår onlinetjänst kan du även enkelt skriva juridiska dokument. Här kan du se vilka dokument som du kan skriva själv.

Besöksadress
Västergatan 27 A, 434 30 Kungsbacka
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden