Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Halmstad

Våra kontor i Halmstad

I Halmstad har vi två kontor med jurister som hjälper dig att upprätta dokument, svarar på frågor kring familjejuridik och hjälper dig göra livet lite tryggare. På östra sidan om Nissan finns vårt ena kontor på adressen Axel Olsons gata 6. Tar du dig över Slottsbron på den västra sidan om ån kan du besöka oss på Hamngatan 17. Välkommen in!

Oavsett livssituation hjälper vi dig

Du som inte redan vet hur juridiken kan hjälpa dig vill vi tipsa om en Livsbesiktning®. Då får du träffa en av våra jurister som utifrån din livssituation hittar de juridiska skydd som passar ditt liv. En helt kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få en inblick i hur juridiken kan se till att du får mer trygghet i livet. Om du däremot redan vet vad du behöver hjälp med – ett samboavtal, bouppteckning eller framtidsfullmakt till exempel – är du såklart också välkommen. För att juridiska dokument ska gälla är det viktigt att allt går rätt till under upprättandet och med experthjälp så kan du vara säker att dokumenten är giltiga.

Vi möter dig på ett sätt som passar dig

Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

Familjens Jurist i Halmstad, Axel Olsons gata

Besöksadress:

Axel Olsons gata 6, 302 27 Halmstad

Telefon:

035-15 62 20

Till kontorssidan

Familjens Jurist i Halmstad, Hamngatan

Besöksadress:

Hamngatan 17, 302 43 Halmstad

Telefon:

035-15 62 20

Till kontorssidan
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden