Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Halmstad

    Våra kontor i Halmstad

    I Halmstad har vi två kontor med jurister som hjälper dig att upprätta dokument, svarar på frågor kring familjejuridik och hjälper dig göra livet lite tryggare. På östra sidan om Nissan finns vårt ena kontor på adressen Axel Olsons gata 6. Tar du dig över Slottsbron på den västra sidan om ån kan du besöka oss på Hamngatan 11. Välkommen in!

    Oavsett livssituation hjälper vi dig

    Du som inte redan vet hur juridiken kan hjälpa dig vill vi tipsa om en Livsbesiktning®. Då får du träffa en av våra jurister som utifrån din livssituation hittar de juridiska skydd som passar ditt liv. En helt kostnadsfri tjänst som hjälper dig att få en inblick i hur juridiken kan se till att du får mer trygghet i livet. Om du däremot redan vet vad du behöver hjälp med – ett samboavtal, bouppteckning eller framtidsfullmakt till exempel – är du såklart också välkommen. För att juridiska dokument ska gälla är det viktigt att allt går rätt till under upprättandet och med experthjälp så kan du vara säker att dokumenten är giltiga.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Halmstad, Axel Olsons gata

    Besöksadress:

    Axel Olsons gata 6, 302 27 Halmstad

    Telefon:

    035-17 68 42

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Halmstad, Hamngatan

    Besöksadress:

    Hamngatan 11, 302 43 Halmstad

    Telefon:

    035-15 62 20

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden