Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Arboga

    Välkommen till oss i Arboga

    I Arboga kan du komma i kontakt med våra jurister på två kontor. Det ena kontoret hittar du oss på Nygatan 18. Familjens Jurist har även besökskontor hos Fonus på Nygatan 44. Du kan vända dig till båda kontoren för att träffa våra kunniga jurister inom familjejuridik. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller för att boka en tid för ett personligt möte!

    Vi hjälper dig oavsett vad du behöver

    Söker du mer trygghet utan att riktigt veta hur kan du alltid göra en kostnadsfri Livsbesiktning® hos oss. Då får du träffa en jurist som går igenom din livssituation och föreslår juridiska skydd som hjälper just dig att göra livet lite tryggare. Även i mer akuta ärenden, som med bouppteckning, förvaring av testamente eller arvskifte kan du få hjälp av oss. Eller om du precis flyttat ihop och blivit sambo. Ett samboavtal är ett enkelt sätt att slippa fundera över vad som gäller om det en dag skulle ta slut. Vilken situation du än befinner dig är du välkommen att höra av dig till oss.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Arboga, Nygatan 18

    Besöksadress:

    Nygatan 18, 732 30 Arboga

    Telefon:

    019-675 10 35

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Arboga, Nygatan 44

    Besöksadress:

    Nygatan 44, 732 30 Arboga

    Postadress:

    Drottninggatan 27, 702 22 Örebro

    Telefon:

    019-675 10 35

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden