Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Obestånd och Konkurs

    Har du svårt att betala dina skulder, får du inkassokrav eller är kronofogdemyndigheten inblandad? Har du gått in som borgensman för någon annans skulder? Krävs du på betalning för något som du inte anser dig vara betalningsskyldig för?

    Även om alla vanligtvis vill göra rätt för sig är det inte alltid det är möjligt. Konsekvenserna av att inte betala sina skulder i rätt tid kan bli allvarliga, men ibland kan en del av konsekvenserna gå att undvika. Att ha kunskap om vad som händer vid betalningsoförmåga, utmätning och konkurs samt hur man kan gå tillväga för att göra upp med sina fordringsägare kan komma att betyda mycket.

    Vi kan hjälpa dig

    Familjens Jurist kan hjälpa dig att försöka komma till rätta med din situation, förklara juridiken och vägleda dig genom en rättslig process.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett telefonmöte.

    Underskrift på papper
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden