Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Framtidsfullmakt på telefon

    En framtidsfullmakt ger dig möjlighet att utse vem som ska hjälpa dig om din livssituation förändras och du inte klarar dig själv längre. Den största fördelen med att upprätta en framtidsfullmakt är att din framtid hamnar i händerna på någon du känner och litar på, till exempel en familjemedlem eller vän. 

    Vi hjälper dig via telefon

    Vi på Familjens Jurist hjälper dig att känna dig trygg med en juridiskt giltig framtidsfullmakt, till ett fast pris. Du kan få hjälp att upprätta din framtidsfullmakt via telefon eller onlinemöte, där även juridisk rådgivning på ca 60 minuter ingår i vårt fasta pris.

    Vad kostar det?

    Att skriva en framtidsfullmakt på telefon med hjälp av våra jurister kostar 3 499 kr.

    Framtidsfullmakt

    Vilken typ av möte vill du boka?
    När passar det dig bäst att bli kontaktad?

    Välj den tid som passar dig bäst.

    Jag samtycker till att ni sparar mina personuppgifter så att ni kan kontakta mig för att boka en tid. Uppgifterna som du lämnar här skickas säkert till vår kundtjänst och sparas som längst i tre månader. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

    Par på promenad i vackert landskap
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden