Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Som private banking kund hos Swedbank får du ett unikt erbjudande hos oss

    Familjens Jurist och Swedbank har ett nära samarbete där du som private banking kund hos Swedbank kan få hjälp med familjejuridiska frågor. Förutom ett ökat skydd och trygghet för dig och dina närmaste får du som kund hos Swedbank dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist eller få hjälp över telefon.

    Rabatt till dig som är private banking kund hos Swedbank

    • Kostnadsfri Livsbesiktning® på något av våra kontor eller på telefon 
    • Upp till 1 timmes kostnadsfri rådgivning per år (vid ett tillfälle) med jurist*
    • 20% rabatt på dokument och rådgivning med jurist på något av våra kontor, telefon eller videosamtal

    • 20% rabatt på Bouppteckna.se med rabattkoden Swedbank. Ange koden när du skapar ett konto för att ta del av rabatten
    • 500 kr rabatt på förvaring av testamente, ditt pris 1 495 kr (ord. pris 1 995 kr)**

    Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med är: 

    Samboavtal

    Med ett samboavtal kan du gå runt sambolagens bodelningsregler helt, men också delvis. Exempelvis kan ni välja att bodelningsreglerna inte ska gälla sambobostaden men att den övriga samboegendomen ska delas lika enligt sambolagen.

    Skuldebrev

    Ett skuldebrev kan upprättas om du och din partner går in med olika stor andel av exempelvis kontantinsatsen i ert nya hem. Istället för att ändra ägarfördelningen kan ni då upprätta ett skuldebrev på skillnaden i insatsen.

    Testamente

    I ett testamente kan du själv välja vem som ska ärva dig. Det är extra viktigt om du är sambo då sambor inte ärver varandra.

    Livsbesiktning®

    En Livsbesiktning® är en kostnadsfri genomgång av din familjejuridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som kan göra din tillvaro mindre dramatisk.

    Bouppteckning

    När någon går bort lämnar den minnen från livet efter sig. Saker, ett hem eller pengar, är tillgångar som kan kännas obetydliga i en tid av sorg, men som ändå behöver tas hand om. Det första steget är en bouppteckning, en sammanställning av den bortgångnes alla tillgångar och skulder. “Livets bokslut”, så att säga. Du kan få hjälp med bouppteckningen av våra jurister eller så kan du använda Bouppteckna.se. Bouppteckna.se är den digital tjänst där en bouppteckning kan göras.

    *I 1 timmes kostnadsfri rådgivning ingår inte upprättande av dokument, utan kostnad för det tillkommer. Självklart tillämpas då rabatten på 10%.

    **Du kan kostnadsfritt begära ut ditt testamente för att själv göra ändringar och sedan skicka in det igen för förvaring. Behöver du hjälp av en jurist får du som Swedbankkund 20% rabatt på arvodet.

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Mamma pappa och dotter
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden