Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Som kund hos Swedbank får du ett unikt erbjudande hos oss

    Familjens Jurist och Swedbank har ett nära samarbete där du som kund hos Swedbank kan få hjälp med familjejuridiska frågor. Förutom ett ökat skydd och trygghet för dig och dina närmaste får du som kund hos Swedbank dessutom förmånliga rabatter på de frågor du vill få hjälp med. Du kan välja att träffa en jurist eller få hjälp över telefon. Boka tid med en jurist via något av våra formulär eller ring oss på ert unika telefonnummer 010-220 34 69.

    Rabatt till dig som kund hos Swedbank

    • Kostnadsfri Livsbesiktning® på något av våra kontor eller på telefon
    • Få hjälp av en jurist på något av våra kontor eller över telefon: 20% rabatt
    • 20% rabatt på Bouppteckna.se 
    • 500 kr rabatt på förvaring av testamente, ditt pris 1 495 kr (ord. pris 1 995 kr)**

    Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med är: 

    Bouppteckning

    När någon går bort lämnar den minnen från livet efter sig. Saker, ett hem eller pengar, är tillgångar som kan kännas obetydliga i en tid av sorg, men som ändå behöver tas hand om. Det första steget är en bouppteckning, en sammanställning av den bortgångnes alla tillgångar och skulder. “Livets bokslut”, så att säga.

    Samboavtal

    Med ett samboavtal kan du gå runt sambolagens bodelningsregler helt, men också delvis. Exempelvis kan ni välja att bodelningsreglerna inte ska gälla sambobostaden men att den övriga samboegendomen ska delas lika enligt sambolagen.

    Skuldebrev

    Ett skuldebrev kan upprättas om du och din partner går in med olika stor andel av exempelvis kontantinsatsen i ert nya hem. Istället för att ändra ägarfördelningen kan ni då upprätta ett skuldebrev på skillnaden i insatsen.

    Testamente

    I ett testamente kan du själv välja vem som ska ärva dig. Det är extra viktigt om du är sambo då sambor inte ärver varandra.

    Livsbesiktning®

    En Livsbesiktning® är en kostnadsfri genomgång av din familjejuridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som kan göra din tillvaro mindre dramatisk.

    *Du kan kostnadsfritt begära ut ditt testamente för att själv göra ändringar och sedan skicka in det igen för förvaring. Behöver du hjälp av en jurist får du som Swedbankkund 20% rabatt på arvodet.

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig

    Vi möter dig på ett sätt som passar dig; vi kan träffas på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte.

    Vi fortsätter att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och om man känner symptom stannar man hemma. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

    Mamma pappa och dotter
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden