Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Sollentuna

    Familjens Jurist i Sollentuna

    När du behöver träffa våra jurister är du välkommen till något av våra två kontoren som finns i Sollentuna. Antingen besöker du oss på Aniaraplatsen 4 eller vårt kontor på Turebergs Torg 1. Tveka inte att kontakta oss om du vill få personlig rådgivning. Välkommen!

    Mer trygghet, mindre drama

    Var du än är i livet skänker juridiska skydd trygghet och gör livet mindre dramatiskt. Att ta hand om ett dödsbo och göra en bouppteckning kan vara både påfrestande och praktiskt komplicerat, speciellt om den bortgångne inte skrivit ett testamente. Ta hjälp av en jurist med de praktiska bitarna så kan du lägga mer tid på att minnas och känna. Har du själv inte heller ett testamente råder vi dig att skriva ett, både för din egen skull och din familjs. Våra jurister hjälper dig med att upprätta testamentet och förvara det. En framtidsfullmakt är en ny juridisk tjänst som ger dig möjligheten att själv välja vem eller vilka som har ansvaret för ekonomiska och personliga intressen den dagen du själv inte kan fatta de besluten. Istället för att bli tilldelad en god man eller förvaltare kan du själv välja någon du litar på. Oavsett var i livet du är så är du alltid välkommen till Familjens Jurist!

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Sollentuna, Aniaraplatsen

    Besöksadress:

    Aniaraplatsen 4, 191 47 Sollentuna

    Telefon:

    08-709 86 05

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Sollentuna, Turebergs Torg

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse.

    Telefon:

    076-038 03 93

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden