Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070
   majorcitypage_img

   Familjens Jurist i Sollentuna

   Familjens Jurist i Sollentuna

   När du behöver träffa våra jurister är du välkommen till något av de tre olika kontoren som finns i Sollentuna. Antingen besöker du oss på Aniaraplatsen 4, eller två portar bort på Aniaraplatsen 6. Du är också välkommen till vårt kontor på Turebergs Torg 1. Tveka inte att kontakta oss om du vill få personlig rådgivning. Välkommen!

   Mer trygghet, mindre drama

   Att livet förändras vet vi alla. Hur tätt juridiken hänger ihop med livet är inte lika självklar kunskap. Därför finns vår kostnadsfria Livsbesiktning®. Då får du träffa en av våra jurister som går igenom din livssituation och visar vilka juridiska skydd som gör just ditt liv lite tryggare. Har du till exempel föräldrar som börjar bli till åren och behöver någon som kan ta rätt beslut kring deras ekonomi är en framtidsfullmakt en väldigt bra lösning. Då kan du ta ansvaret, istället för att din mamma eller pappa tilldelas en för familjen okänd god man eller förvaltare. Oavsett var i livet du är så är du alltid välkommen till Familjens Jurist.

   Familjens Jurist i Sollentuna, Aniaraplatsen 4

   Besöksadress:

   Aniaraplatsen 4 4 tr, 191 47 Sollentuna

   Telefon:

   08-709 86 05

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Sollentuna, Aniaraplatsen 6

   Besöksadress:

   Aniaraplatsen 6 gatuplanet, 191 47 Sollentuna

   Telefon:

   08-709 86 05

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Sollentuna, Turebergs Torg

   Besöksadress:

   Turebergs Torg 1, 191 47 Sollentuna

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden