Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Sickla

    Våra kontor i Sickla

    Välkommen till Familjens Jurist i Sickla. Här kan du träffa oss på två olika kontor. Det ena kontoret hittar du nämligen på Järnvägsgatan 36 och det andra finns på Smedjegatan 2. Välkommen in till något av våra kontor!

    Juridiska skydd för trygghetens skull

    Alla stora händelser i livets har juridiska konsekvenser. Till exempel när du får barn, startar ett eget företag eller gifter dig. Är du juridiskt förberedd blir konsekvenserna inte så dramatiskt. Med ett äktenskapsförord kan äktenskapet kännas tryggare, speciellt om en av er driver ett eget företag. Med testamente är det lätt för dina barn att hålla sams när arv ska delas, även när känslorna är starka. Du kan även känna dig säker på att dina ägodelar hamnar på rätt plats. Har du ett förhållande där någon av er har barn från tidigare förhållanden är det viktigt att ha koll på lagen kring särkullbarn. Ni är alltid välkomna till oss när ni behöver hjälp eller har frågor och funderingar om familjejuridik.

    Familjens Jurist i Sickla, Järnvägsgatan

    Besöksadress:

    Järnvägsgatan 36, 131 54 Nacka

    Telefon:

    073-625 68 46

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Sickla, Smedjegatan

    Besöksadress:

    Smedjegatan 2, Sickla

    Telefon:

    073-625 68 46

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden