Hoppa till innehållet

Familjens Jurist i Nyvång

På Familjens Jurist i Nyvång kan vi hjälpa dig med allt inom familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. Kontoret är bemannat varje fredag samt kvällar. Vid behov gör vi även hembesök.

Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare.

Vi upprättar bland annat testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften och förvaltar dödsbon.

För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

Vi möter dig på ett sätt som passar dig

Nu när restriktionerna till följd av coronaviruset lättar öppnar vi upp, men vi gör det med ansvar. Vi kan träffa dig på ett av våra kontor eller ha ett telefon- eller videomöte, du väljer det sätt som passar dig bäst.

Vi fortsätter även att hålla avstånd, säkerställa god handhygien och stannar hemma vid symptom. På alla våra kontor finns det tillgång till handsprit och munskydd.

Besöksadress
Gökgatan 14, 265 50 Nyvång
Telefon
Fax
042-500 30
Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
Magnus Ladulåsgatan 65
Stockholm
Stockholm
11827
Sweden