Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare
    Kontakta oss
    0771-771 070

    Familjens Jurist i Nyvång

    På Familjens Jurist i Nyvång kan vi hjälpa dig med allt inom familjerätt. Våra jurister är specialister på ägarledda bolag och generationsskiften. Kontoret är bemannat varje fredag samt kvällar. Vid behov gör vi även hembesök.

    Vi erbjuder kostnadsfri Livsbesiktning® (en genomgång av din familjerättsliga situation) för privatperson och företagare.

    Vi upprättar bland annat testamenten, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal och skuldebrev. Vi kan även handlägga överlåtelser av fastigheter och bostadsrätter. Utöver det är vi behjälpliga vid bodelning i anledning av skilsmässa och samboseparation, både när ni är överens och om du behöver ett eget ombud. Vi upprättar bouppteckningar, arvskiften och förvaltar dödsbon.

    För dig som är företagare kan vi bland annat hjälpa till med att upprätta aktieägaravtal, aktieöverlåtelser, inkråmsöverlåtelser och vi kan även granska befintliga avtal.

    Besöksgatan
    Gökgatan 14, 265 50 Nyvång
    Telefon
    Fax
    042-500 30
    Vägbeskrivning?
    Cathrine Nyander
    Cathrine Nyander
    Jurist

    042-300 91 21
    Jag finns på följande ort/kontor:
    Båstad, Nyvång, Ängelholm, Örkelljunga
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden