Sidförslag
  Kontor
   Kontakta oss
   0771-771 070

   Familjens Jurist i Mölndal

   Familjens Jurist i Mölndal

   På båda de två kontor vi har i Mölndal finns det erfarna jurister specialiserade på familjejuridik. Behöver du hjälp att upprätta dokument, eller bara söker svar på vissa frågor kan du träffa oss på Göteborgsvägen 3 eller Göteborgsvägen 94. Välkommen!

   Familjejuridik för hela livet

   Gift, sambo, änka eller arvinge spelar ingen roll, juridiska skydd hjälper dig göra livet mindre dramatiskt. Arvskiften kan vara både svåra och påfrestande och blir extra komplicerat om den som gått bort inte har lämnat efter sig ett testamente. Tar man hjälp av en jurist med arvskifte och allt annat som rör ett dödsbo, så tar de hand om den praktiska biten och ger dig mer tid till att sörja den personen du förlorat. I gladare tider kan juridiken hjälpa till, framför allt när dokument upprättas i ett förebyggande syfte. Ett äktenskapsförord reder ut alla möjliga frågetecken kring delad eller enskild egendom och kan vara en trygghet för er båda. Är ni inte gifta än, men bor ihop, så hjälper vi er att upprätta samboavtal enligt lag. Oavsett var i livet ni befinner er – välkommen!

   Familjens Jurist i Mölndal, Göteborgsvägen 3

   Besöksadress:

   Göteborgsvägen 3

   Postadress:

   Storgatan 53, 411 38 Göteborg

   Telefon:

   031-85 98 98

   Till kontorssidan

   Familjens Jurist i Mölndal, Göteborgsvägen 94

   Besöksadress:

   Swedbank Mölndal, Göteborgsvägen 94

   Postadress:

   Box 44, 431 21 Mölndal

   Telefon:

   076-199 38 00

   Till kontorssidan
   Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden