Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Mölndal

    Familjens Jurist i Mölndal

    På båda de två kontor vi har i Mölndal finns det erfarna jurister specialiserade på familjejuridik. Behöver du hjälp att upprätta dokument, eller bara söker svar på vissa frågor kan du träffa oss på Göteborgsvägen 3 eller Krokslätts torg 3a. Välkommen!

    Familjejuridik för hela livet

    Gift, sambo, änka eller arvinge spelar ingen roll, juridiska skydd hjälper dig göra livet mindre dramatiskt. Arvskiften kan vara både svåra och påfrestande och blir extra komplicerat om den som gått bort inte har lämnat efter sig ett testamente. Tar man hjälp av en jurist med arvskifte och allt annat som rör ett dödsbo, så tar de hand om den praktiska biten och ger dig mer tid till att sörja den personen du förlorat. I gladare tider kan juridiken hjälpa till, framför allt när dokument upprättas i ett förebyggande syfte. Ett äktenskapsförord reder ut alla möjliga frågetecken kring delad eller enskild egendom och kan vara en trygghet för er båda. Är ni inte gifta än, men bor ihop, så hjälper vi er att upprätta samboavtal enligt lag. Oavsett var i livet ni befinner er – välkommen!

    Med anledning av Coronaviruset

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att välja mellan möte på kontor, video- eller telefonmöte. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Familjens Jurist i Mölndal, Göteborgsvägen

    Besöksadress:

    Göteborgsvägen 3, 431 30 Mölndal

    Telefon:

    031-85 98 98

    Till kontorssidan

    Familjens Jurist i Mölndal, Krokslätts torg

    Besöksadress:

    Möte bokas enligt överenskommelse

    Postadress:

    Storgatan 53, 411 38

    Telefon:

    031 -85 98 98

    Till kontorssidan
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden