Kontakta oss
0771-771 070
Kontakta oss
0771-771 070
Sidförslag
  Kontor
   Medarbetare

    Familjens Jurist i Malmö, Regementsgatan

    I Malmö kan du bland annat träffa oss i Fonus lokaler på Regementsgatan. Här hjälper vi dig med allt inom familjerätt. Vi erbjuder inte bara juridisk rådgivning inför olika situationer i livet, vi upprättar även familjejuridiska dokument och företräder dig vid domstol. Vår ambition är att ge dig som kund snabb och professionell service och att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss. Välkommen till Familjens Jurist med dina frågor och funderingar kring familjejuridik.

    Med anledning av Coronaviruset

    Familjens Jurist följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har vidtagit ett antal åtgärder inom vår verksamhet för att minska smittspridningen. Här kan du läsa mer om de åtgärder vi gjort inom vår organisation.

    Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att boka om sitt möte helt kostnadsfritt, antingen till en annan dag eller till ett video- eller telefonmöte.

    Besöksadress
    Regementsgatan 27, 217 53 Malmö
    Postadress
    Gustav Adolfs Torg 8 A, 211 29 Malmö
    Öppet enligt överenskommelse.
    Telefon
    Familjens Jurist kan hjälpa dig med allt som rör familjejuridik. Med kontor och medarbetare från norr till söder så finns vi alltid nära dig.
    Magnus Ladulåsgatan 65
    Stockholm
    Stockholm
    11827
    Sweden